Vormer is eerlijk na nederlaag: “We gaven de doelpunten gewoon weg”

De eerste nederlaag in de Champions Play-off voor Club Brugge en ook de eerste nederlaag in Genk sinds april 2019 komt enorm hard aan. Ook bij de spelers. Zo was kapitein Ruud Vormer niet te spreken over de wedstrijd.

Dat vertelde hij op de website van Club Brugge. Vormer reageerde ontgoocheld maar stak wel de hand in eigen boezem: “Het ligt allemaal aan onszelf. De kloof bedraagt nu nog vijf punten en dat is natuurlijk spannend voor de mensen die van deze play-offs houden, maar het zij zo. De volgende pot op Antwerp wordt nu superbelangrijk. Maar in principe zijn alle wedstrijden in deze play-offs belangrijk.”

Foto: Club Brugge

Club begon nochtans zeer goed aan de wedstrijd en was baas in de eerste helft. Dat vond Vormer ook: “We speelden volgens mij zeker geen slechte eerste helft. Er was dus niks aan de hand. We hadden twee grote kansen maar die gingen er niet in. De tweede helft begonnen we ook aardig maar dan geven we gewoon de doelpunten weg. En vraag me niet hoe dat komt, want dat weet ik niet.”

Foto: Club Brugge

Om de rust te bewaren moet er absoluut een reactie komen tegen Antwerp. Donderdag speelt Club Brugge al op de Bosuil. Zij spelen vanavond nog op het veld van Anderlecht. Het wordt een dubbele confrontatie voor beide clubs want volgende week zondag spelen ze opnieuw tegen elkaar. Een cruciale week dus voor de mannen van Philippe Clement.

Pernet Lander

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.