Over ons

FC Bruges NO SWEAT NO GLORY wordt actief bestuurd door een zeer gedreven team met een passie voor Club Brugge. Wil je meer weten over wat we doen en wie we zijn? Dan ben je op deze pagina aan het goede adres.

Bij FC Bruges NO SWEAT NO GLORY kan je terecht voor Club Brugge gerelateerd nieuws. Van matchverslagen tot transfernieuws en wedstrijduitslagen. Op onze fanpagina vind je naast het meest recente nieuws, ook het huidige klassement en de verschillende spelerslijsten terug. Zowel de website als het Facebook- en Instagramaccount van FC Bruges NO SWEAT NO GLORY worden dagelijks up-to-date gehouden. Samen streven we de missie na Blauw-Zwart-fans te voorzien van het laatste nieuws en een bruisende online community te creëren voor de voetballiefhebber. Een geregelde blik op onze socialmedia-accounts is dus voor elke Club Brugge-fan een goede zaak.

In 2016 werd de website voor het eerst online geplaatst, gevolgd door het bijhorende Facebook- en Instagramaccount. Doorheen de jaren is het aantal lezers en volgers sterk toegenomen. Zo bouwden we een actieve community op die ons hielp verschillende mijlpalen te bereiken. Ons team bestaat uit Blauw-Zwart-fans van verschillende leeftijden en achtergronden, allemaal verbonden met de passie voor Club Brugge. De artikels worden dan ook geschreven door gemotiveerde schrijvers die zo snel mogelijk nieuwe informatie publiceren en er in slagen dagelijks hoogwaardige content te leveren. Als team zijn we trots deel uit te mogen maken van de Club Brugge gemeenschap en geloven we er in dat een sterke gemeenschap essentieel is voor het succes van onze club.

Heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Contactgegevens vind je terug op de pagina contact/journalisten.