De reden achter de weinig speelminuten van Sobol op het EK: “Hij heeft gezondheidsproblemen”

Zo meteen spelen Zweden en Oekraïne de laatste 8e finale op het EK. Bij Oekraïne kijken we vooral naar Club-speler Eduard Sobol. Hij heeft op dit EK voorlopig amper mogen spelen. De reden daarvoor is zorgwekkend.

In het programma Tsyganyk Live vertelde een journalist namelijk dat Sobol gezondheidsproblemen heeft. Hij verloor ook het bewustzijn voor het EK begon: “Sobol heeft gezondheidsproblemen gehad voor het EK. Hij verloor het bewustzijn meer dan één keer en voelde zich slecht. Spijtig, want het is een goede voetballer. Hij kan de hele linkerflank doen en werkt zeer hard.”

Foto: Het Laatste Nieuws

Het valt af te wachten of Sobol vandaag speelminuten zal krijgen. Zijn gezondheid is nu belangrijker. Indien hij zich weer goed voelt, zal hij wellicht weer op het veld komen. Sobol speelde in de voorbereiding van Oekraïne bijna elke wedstrijd en ook bij Club Brugge was hij een vaste waarde in de verdediging.

Bij winst tegen Zweden spelen Sobol en Oekraïne tegen Engeland. Zij hebben zonet hun 8e finale gewonnen van Duitsland met 2-0. Oekraïne zal eerst zelf vol aan de bak moeten. Zweden werd met onder andere Spanje en Polen 1e in hun groep.

Pernet Lander

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.