Skóraś en Polen in heel slechte papieren

Gisteren verloor Polen hun kwalificatiewedstrijd voor het EK tegen Moldavië met 3-2. Door de nederlaag staat Polen in hun groep op de 4e en voorlaatste plaats. Enkel de beste 2 landen kwalificeren zich voor het EK. Met nog in totaal vijf wedstrijden te gaan, moeten de Polen dringend uit een ander vaatje tappen.

Alles begon nochtans uitstekend voor Polen dat na 35 minuten al 0-2 voor stond. Toch kon Moldavië alsnog de achterstand volledig ombuigen. Club Brugge-speler Michal Skóraś bleef heel de wedstrijd op de bank.

Foto: Goal.pl

Leider in hun groep is Tsjechië gevolgd door Albanië. Polen heeft 3 punten minder dan Albanië dat ook nog Moldavië voor hen ziet staan. Zij hebben 1 punt meer dan Polen. Op 7 en 10 september speelt Polen opnieuw kwalificatiewedstrijden. Dan nemen ze het op tegen Faeröer Eilanden en Albanië.

Foto: Sofascore

De allerlaatste wedstrijd is een thuiswedstrijd tegen Tsjechië. Een wedstrijd die wel eens levensbelangrijk kan worden voor Skóraś en Polen. De kersverse aanwinst van Blauw-Zwart zit bij Polen aan 5 caps. De laatste twee wedstrijden van Skóraś bij Polen werden allebei gewonnen.

Lander Pernet

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.