Jutlga niet mee op zomerstage in Nederland

Maandagmiddag vertrok Blauw-Zwart op zomerstage naar Sint-Michielsgestel in Nederland. Club Brugge zal zich tot en met zaterdag klaarstomen in Nederland voor het volgende seizoen.

Na een ochtendtraining in Westkapelle stapten 34 spelers de bus op. Een opvallende afwezige is Ferran Jutgla. Jutgla is nog steeds herstellende van zijn buikspierblessure die hij vorig seizoen opliep. Jutgla blijft daarom in het Basecamp om verder te revalideren en zo snel mogelijk te kunnen aansluiten bij de groep.

Club Brugge traint tweemaal per dag in Nederland, waar het ook twee oefenwedstrijden speelt. Woensdag neemt Club het op tegen Feyenoord en zaterdag kijkt het Go Ahead Eagles in de ogen. Naast de trainingen en de wedstrijden staat er ook een quiz en een teambuilding gepland.

Selectie: Mignolet, Shinton, Vroman (Club NXT), Boyata, De Cuyper, De Corte (Club NXT), Mechele, Hendry, Odoi, Ordonez, Sylla, Spileers, Willems (Club NXT), Meijer, Seys (Club NXT), Buchanan, Sabbe, De Roeve, Rits, Nielsen, Onyedika, Sandra, Homma, Nusa, Da Silva (Club NXT), Vanaken, Sowah, Skoras, Skov Olsen, Bisiwu (Club NXT), Thiago, Vetlessen, Yaremchuck en Vermant.

Victor Barbera is nog niet aanwezig door interlandverplichtingen met de Spaanse U19. Talbi en Bursik blijven ook in Westkapelle omwille van hun zware blessure.

Lauren Cattoor

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.