Nog een voormalige sterkhouder op weg naar een Nederlandse topclub

Noa Lang is officieel speler van PSV. Hij is voorlopig de eerste speler met een Blauw-Zwart verleden die zijn geluk gaat beproeven in de Eredivisie bij een Nederlandse topclub. Nu kan een tweede voormalige sterkhouder ook die stap zetten.

Foto: Het Nieuwsblad

Volgens De Telegraaf staat Arnaut Danjuma op de radar van Feyenoord. Zij willen de 26-jarige flankaanvaller voor één seizoen huren van het Spaanse Villarreal waar hij nog tot 2026 onder contract staat. Hij speelde in 2018 voor Club Brugge waar hij onmiddellijk een sterkhouder werd.

Foto: BD.nl

Feyenoord speelt volgend jaar Champions League en daar heeft Danjuma wel oren naar. Ook kan hij zich in Nederland in de kijker spelen van de Nederlandse bondscoach. Danjuma zal er de kans krijgen om veel wedstrijden te spelen dus het kan een win-winsituatie zijn voor alle partijen.

De Rotterdammers hebben als tweede keuze Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb achter de hand. Toch krijgt Danjuma de voorkeur. Hij speelde voor Club Brugge 25 wedstrijden. Daarin scoorde hij 6 doelpunten en 4 assists.

Lander Pernet

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.