Extra Time reageert hard op interview van Bart Verhaeghe

Vorige week heeft Club een historische prestatie neergezet tegen PAOK. Na de wedstrijd was er veel lof voor blauw-zwart, zo reageerde ook Bart Verhaeghe trots. Alhoewel is er de laatste week veel kritiek op sommige uitspraken van de voorzitter, vooral dan dat hij een tikje uitdeelde aan Deila na te zeggen dat Hayen wel kan werken met een sterke kern. Ook Extra Time besprak het interview gisteravond. Aan de tafel zaten Gert Verheyen, Filip Joos, Youri Mulder en Gunther Schepens.

Foto: Flickr (Club Brugge)

In Extra Time worden altijd de belangrijkste voetbalmomenten van het weekend besproken. Deze editie was er een stukje over het interview van Bart Verhaeghe na de gewonnen partij tegen PAOK. Gert Verheyen verschoot niet van de Brugse voorzitter. “Dit is niet nieuw voor hem, hij heeft al eerder gecommuniceerd dat een trainer niet meer zó belangrijk is, maar wel de structuur waarin die mag werken.” Verheyen vindt dat een trainer nog steeds zeer belangrijk is, zo sprak hij uit zijn eigen ervaring. Het viel vooral op in het interview dat Verhaeghe de rol van een coach een beetje minimaliseerde en dat het ook aan de hele omkadering ligt, alhoewel gaf hij veel lof voor de prestaties van Hayen.

Aan de overkant van de ex-Brugse speler zat Youri Mulder en die was niet zo rustig als Verheyen. De Nederlander vindt het niet kunnen hoe Verhaeghe een prikje uitdeelde aan de ex-trainer Ronny Deila.” Het is onnodig om zo na te trappen op de ex-coach, die ze natuurlijk zelf aangesteld hebben.” Youri Mulder noemt het onfatsoenlijk dat Verhaeghe eerst praat over het professionalisme van de Brugse organisatie maar daarna zo uithaalde. “Het is gewoon onprofessioneel en hij spreekt als een kleuter op dat moment.” Zo reageerde de sport analist toch zeer scherp op dit interview.

Bart Verhaeghe zal zeker niet de bedoeling hebben gehad om Hayen zijn bijdrage te minimaliseren, integendeel, hij sprak vol lof over de trainer. De voorzitter vindt dat de prestaties van de spelers en de staf gewoon uitstekend zijn, zo gaf hij dit ook aan in het interview.

Matheo De Grande

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.